Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 13:28 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

KAYSERİ (AA) - İncesu İlçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi. İncesu Mahir Ayten Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

KAYSERİ (AA) - İncesu İlçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

 İncesu Mahir Ayten Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törene, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İmir ile daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Anadolu Lisesi Müdürü Rasim Ağca yaptı.

Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitlerin anlatıldığı belgesel filminin gösteriminin ardından öğrenciler tarafından oratoryo sunuldu.

Değişik dallarda yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle program sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber