Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Selçuk Anadolu Lisesi tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Selçuk Anadolu Lisesi tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda ilk olarak Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal Marşı'nı konu alan resim sergisi gezildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Selçuk Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Toprak, "Bağımsızlık Kahramanı Mehmet Akif " adlı konuşma yaptı.

Lise öğrencileri tarafından çekilen Mehmet Akif Ersoy ile ilgili videonun izlenmesinden sonra İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında birinci olan ortaokul ve lise öğrencileri tarafından İstiklal Marşı okundu.

Kompozisyon ve İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam eden program, Selçuk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan "İstiklal Aşığı Bir Milletin Ebedi Destanı" isimli oratoryo gösterisinin sunulmasıyla son buldu.

Programa, Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber