Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

ANKARA  (AA) - İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Beypazarı'nda etkinlik düzenlendi.Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

ANKARA  (AA) - İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Beypazarı'nda etkinlik düzenlendi.

Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen programa Kaymakam Mustafa Kaya, Garnizon Komutanı Ramazan Çalım, Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Çanak, Cumhuriyet Başsavcısı Meltem Memiş, Jandarma Komutanı Alişan Zor, Emniyet Müdürü Özer Şimdi, İlçe Milli Eğitim müdürü Ayhan Işık ile okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Beypazarı Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Bilgiç, günün anlam ve önemini anlatan bur konuşma yaptı.

Oratoryo ve tiyatronun sahnelenmesinin ardından Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı, resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber