Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

KONYA (AA) - Halkapınar'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.Halkapınar Yatılı Bölge Okulu sosyal hizmetler...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

KONYA (AA) - Halkapınar'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Halkapınar Yatılı Bölge Okulu sosyal hizmetler salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 8. sınıf öğrencisi Zeliha Uysal  yaptı.

Programda Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve Ersoy'un şiirleri okundu.

Programın sonunda ana sınıfı öğrencilerinin, İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtasını ezbere okuması büyük alkış aldı. Öğrencilerin kısa halk oyunları gösterisi sonrasında, programda görev alan öğrenciler ile protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Halil İbrahim Keleş, Belediye Başkanı Fahri Vardar, İlçe Mİlli Eğitim Müdürü Abidin Ünal ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber