Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

KONYA (AA) - Kulu'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Cumhuriyet İlkokulu tarafından hazırlanan etkinlik, okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.Saygı...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

KONYA (AA) - Kulu'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Cumhuriyet İlkokulu tarafından hazırlanan etkinlik, okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Mehmet Akif Ersoy’un hayatı anlatıldı. Daha sonra ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri tarafından İstiklal Marşı'nın her kıtası okundu.

Program, ilçede yapılan İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesinin ardından sona erdi.

Etkinliğe, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, protokol mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber