Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

Edirne'de, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

EDİRNE (AA) - Edirne'de, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerinden Senanur Şahin törende yaptığı konuşmada, Türk milletinin hayatına yöne veren önemli olayların yanında, önemli şahsiyetlerin de olduğunu söyledi.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü olduğunu hatırlatan Şahin, "Milletimizin sinesinden çıkarak onun acılarını, umutlarını, kararlılığını simgeleştiren Mehmet Akif Ersoy da önemli şahsiyetlerin önde gelenlerindendir. İstiklal Marşımızı sevmek ülkemizi sevmektir. İstiklal Marşımızı coşkuyla söylemek ülkemize, bağımsızlığımıza sahip çıkmaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi.

Etkinliğe, Edirne Vali Yardımcıları Nedim Özırmak ve Salih Altınok, belediye başkanı Recep Gürkan, Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber