Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

ŞIRNAK (AA) - İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla Silopi'de program düzenlendi.Koç Ortaokulu Konferans Salonundaki programa, Silopi...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

ŞIRNAK (AA) - İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla Silopi'de program düzenlendi.

Koç Ortaokulu Konferans Salonundaki programa, Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Babacan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, kurum müdürleri, askeri erkan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.

Daha sonra Koç Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan koro çalışması ve Yenişehir Ortaokulu öğrencilerinin piyes gösterisi sergilendi.

Program, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber