Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Sivas Kanuni İlkokulu/Ortaokulu tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.Okulda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Sivas Kanuni İlkokulu/Ortaokulu tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Okulda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Öğrenciler tarafından Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı şiirlerini okunduğu programda, öğrencilerin yaptığı resimler de sergilendi.

Daha sonra bir grup öğrenci, Mehmet Akif Ersoy tiplemesiyle sınıfları dolaşarak Mehmet Akif Ersoy'un sözleri ve şiirlerinin yazılı olduğu kartları öğrenci ve öğretmenlere sundu.

Mehmet Akif Ersoy'un hayatının sunumuyla devam eden program 2/A sınıfı öğrencilerinin oratoryo gösterisi ve İstiklal Marşı'nı okumasıyla son buldu.

Programı öğretmenler, öğrenciler ve veliler izledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber