Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Keban ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonu'nda düzenlenen...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Keban ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Yeşil, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abuzer Pişkin, kurum ve okul müdürleri, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda, Keban Kız Meslek Lisesi edebiyat öğretmeni Kemal Güneş, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı.

Şiirlerin okunduğu programda, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber