Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 10 Nisan 2021 - 14:28 Yorum: 0

İstinat duvarı yıkılan binada yıkım çalışmaları devam ediyor

Ankara'da, inşaat çalışmaları nedeniyle temelinde kayma olan ve istinat duvarı yıkılan 8 katlı apartmanın yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam...

İstinat duvarı yıkılan binada yıkım çalışmaları devam ediyor

Ankara'da, inşaat çalışmaları nedeniyle temelinde kayma olan ve istinat duvarı yıkılan 8 katlı apartmanın yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çankaya'daki İleri Mahallesi Mektep Sokak'ta boş arazide yapılan inşaat çalışmalarından dolayı bir üst paralelde ki Altay Sokak'ta bulunan Bahar Apartmanı'nın temelinde meydana gelen kayma sonucunda İstinat duvarının bir kısmı yıkılmıştı. 11 daireli ve 40 kişinin yaşadığı Bahar Apartmanı'nda çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından yıkım çalışmaları kontrollü olarak devam ediyor. Binanın üst katlarında ve teras kısmında başlatılan yıkım çalışmalarında sona gelindi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber