Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

İŞTRAK Derneği, Kaymakam Kılıç'ı ziyaret etti.

Çorlu Kaymakamı Kılıç: "Derneğin ilçedeki sosyal içerikli faaliyetlerini takdirle izliyoruz"

İŞTRAK Derneği, Kaymakam Kılıç'ı ziyaret etti.

TEKİRDAĞ (AA) -  Trakya İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (İŞTRAK), Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı ziyaret etti.  

Dernek Başkanı Hakan Abay, ziyarette, ilçede sosyal sorumluluk projeleri üreterek hayata geçirdiklerini söyledi.

İlçede, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, bonzai ve bonzai kullanımı ile ilgili bilgilendirici bir toplantı da yaptıklarını belirten Abay, halktan olumlu tepkiler aldıklarını ifade etti. 

Bundan sonra da ilçe genelinde bu tür sosyal içerikli toplantı ve seminerler düzenlemeyi planladıklarını ifade eden Abay, şunları kaydetti:  

''Kurulduğumuz günden bu yana, eğitici ve öğretici programlar geliştirerek halk ile buluşturduk. Eğitim seminerleri ve toplantılarımızda halkımıza özellikle uyuşturucu madde kullanımı ve bunun zararları ile kurtulmanın nasıl olacağı anlatıldı. Bundan sonra da bu tür çalışmalarımız olacak.''  

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Kaymakam Kılıç da derneğin ilçedeki sosyal içerikli çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, ''Sizleri gönülden kutluyorum. Bölgemizde birbirinden güzel projelere imza atıyorsunuz. Bizler de elimizden geldiği kadar sizlere destek vermeye devam edeceğiz'' şeklinde konuştu. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber