Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Aralık 2017 - 12:53 Yorum: 0

İtfaiye aracının merdiveninden evlenme teklifi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında görevli itfaiye çavuşu, sevdiği genç kıza itfaiye aracının merdiveninden evlenme teklif...

İtfaiye aracının merdiveninden evlenme teklifi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında görevli itfaiye çavuşu, sevdiği genç kıza itfaiye aracının merdiveninden evlenme teklif etti.

Çılgın itfaiye çavuşu, evlenmeyi düşündüğü Esra Pek'e sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu. Genç itfaiyeci, müdürlerinden gerekli izni aldıktan sonra mesai arkadaşlarıyla birlikte itfaiye aracını da alarak sevdiği kızın oturduğu Yakınca Mahallesi'ndeki siteye gitti. Burada 42 metreye kadar yükseltilen itfaiye aracının merdiveniyle genç kızın oturduğu dairenin balkonuna yanaşan çılgın itfaiyeci, daha sonra yanında getirdiği "Benimle evlenir misin Esram" yazan pankartı çıkarttı.

Bir anda evinin penceresinden erkek arkadaşı Ebubekir Sıddıkdemir'i karşısında gören Esra Pek, heyecandan ne yapacağını şaşırdı. Aldığı bu sıra dışı evlenme teklifi karşısında oldukça şaşıran Esra Pek, apartmandan aşağı inerek itfaiye aracının yanına gitti. İtfaiyeci burada da sevdiği kıza bir sürpriz yaparak, 42 metrelik yükseklikten sarkıtılan iple yere indi.

Çevredeki vatandaşların alkışları arasında evlenme teklifinde bulunan itfaiyeci aldığı "evet" cevabıyla büyük mutluluk yaşadı.

Önümüzdeki günlerde evlenmeyi planlayan genç aşıkların nikah şahitliğini Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yapacağı öğrenildi.

İtfaiye aracının merdiveninden evlenme teklifi

İtfaiye aracının merdiveninden evlenme teklifi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber