Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:15 Eskişehir de toz taşımı ve gece saatlerin yer yer sis bekleniyor12:15 Başkan Zolan 1 günde 6 ilçeyi ziyaret etti12:15 Fatih’te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını de...12:14 Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"12:14 Bilecik’te duyarsız sürücüler yayaları çileden çıkarıyor12:14 5000 Evler “Özkan Çetinkaya” dedi12:14 Merkezefendi Belediyesi’nin iftar programı Başkarcı’da12:10 Dedektörle sit alanında define ararken suçüstü yakalandı12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...11:57 Hunat Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Kayseri’yi gururlandıran b...
Sami Er
Yerel 07 Ağustos 2020 - 11:13 Yorum: 0

İtfaiye Daire Başkanı Adanır; “Alın terinize saygıyla eğiliyorum”

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı M. Serdar Adanır, geçtiğimiz günlerde Aydın'da çıkan ve 48 saatte söndürülen yangında görev...

İtfaiye Daire Başkanı Adanır; “Alın terinize saygıyla eğiliyorum”

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı M. Serdar Adanır, geçtiğimiz günlerde Aydın'da çıkan ve 48 saatte söndürülen yangında görev alan ekiplere teşekkür etti.

Efeler ilçesi İmamköy Mahallesi'nde çıkan ve rüzgarın etkisi ile çevre mahallere yayılarak 140 hektar alan küle dönmüştü. Ağırlıklı olarak asırlık zeytin, incir ve çam ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangın 48 saatte kontrol altına alındı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı M. Serdar Adanır, itfaiye personeline ve yangında görev alan diğer kurumlara teşekkür etti. Adanır, "İmamköy'den Emirdoğan'a giden yangında 48 saat aralıksız bir ağacı daha yanmaktan kurtarma gayreti içinde canla başla çalışan ateş savaşçıları namını sonuna kadar hak eden dostlarım kardeşlerim itfaiyeciler ve Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma, ASKİ ve Fen İşleri Daire Başkanlıkları ile Efeler Belediyesi, Orman İşletme personelleri Allah hepinizden razı olsun. Alın terinize saygıyla eğiliyorum var olun hepiniz. Allah'a emanet olun" ifadelerine yer verdi.

İtfaiye Daire Başkanı Adanır; “Alın terinize saygıyla eğiliyorum”

İtfaiye Daire Başkanı Adanır; “Alın terinize saygıyla eğiliyorum”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber