Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Ekim 2020 - 10:58 Yorum: 0

Itfaiye ekipleri hayvanları son anda kurtardı

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde bir hayvan damında meydana gelen yangına müdahale eden itfaiye erleri önce damda bulunan 1 dana, 35 koyun ve 30 kadar hindiyi...

Itfaiye ekipleri hayvanları son anda kurtardı

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde bir hayvan damında meydana gelen yangına müdahale eden itfaiye erleri önce damda bulunan 1 dana, 35 koyun ve 30 kadar hindiyi damdan çıkardılar.

Olay Susurluk ilçesine bağlı Karapürçek kırsal mahallesinde meydana geldi. İtfaiye ekiplerine dam yangını ihbarı gelince Susurluk İtfaiye birimi yangına müdahale etti. Yanan damdan gelen hayvanların çıkardığı meleme ve hindi sesleri üzerine itfaiye ekipleri yanan dam kapısını su sıkıp soğutarak, içeri girdiler. İtfaiyeciler dama sıçrayan yangın öncesi hayvanlara zarar gelmemesi için dana, küçükbaş hayvanlar ile hindileri damdan dışarı çıkardılar. İtfaiye ekipleri hayvanları dışarı çıkardıktan sonra yangına müdahale ederek, yangını söndürdüler. Hayvanların sahipleri yangından hayvanlarını kurtaran itfaiye erlerine teşekkür ettiler. Jandarma ve itfaiye yangın ile ilgili araştırmasını sürdürüyor.

Itfaiye ekipleri hayvanları son anda kurtardı

Itfaiye ekipleri hayvanları son anda kurtardı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber