Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mayıs 2016 - 18:13 Yorum: 0

İtfaiye Filosuna İki Yeni Araç Eklendi

Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde bulunan araç filosuna iki yeni araç daha eklendi.

İtfaiye Filosuna İki Yeni Araç Eklendi

Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde bulunan araç filosuna iki yeni araç daha eklendi.

Adıyaman'a daha sağlıklı hizmet verebilmek için modern bir hale dönüştürülen Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne iki yeni arazi aracı tahsis edildi. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun da katıldığı törenle teslim edilen araçlarla ilgili bilgi veren yetkililer, yangınlarda öncü müdahale aracı olarak da bilinen çok amaçlı iki aracın birisinin çift kabinli, diğerinin de tek kabinli arazi aracı olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise yaptığı açıklamada, yeni araçlarla Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ndeki araç sayısının 11'e çıkarıldığını dile getirerek, "Allah ihtiyaç göstermesin, ihtiyaç olursa da itfaiyecilerimize güç ve sürat versin" şeklinde temennide bulundu.

Düzenlenen törende kesilen kurbanların ardından araçlar yeni dahil edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber