Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Asayiş 29 Temmuz 2021 - 14:38 Yorum: 0

İtfaiye teşkilatı baştan aşağıya yenileniyor

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Yeni Hizmet binasında çalışmalar devam ediyor.

İtfaiye teşkilatı baştan aşağıya yenileniyor

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Yeni Hizmet binasında çalışmalar devam ediyor. Çoban mevkiinde 2 bin 400 metrekare alan üzerinde kaba inşaatı ve sıvası tamamlanan itfaiye binası inşaatında sıra iç tesisata geldi.

Olası yangın ve doğal afetlere daha hızlı müdahale etmek için mevcut İtfaiye Teşkilatının modernizasyon çalışmalarını yürüten Düzce Belediyesi, yeni teçhizatlar, modernize edilmiş son teknoloji araç ve gereçlerin envantere eklenmesinin yanı sıra yeni hizmet binasının yapım çalışmalarını da sürdürüyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatları doğrultusunda 2020 yılının Aralık ayında ilk kazmanın vurulduğu, Çoban mevkiinde 2 Bin 400 metrekare alan içine inşa edilen yeni İtfaiye hizmet binasının 4 ay içerisinde kaba inşaatının tamamlanmasının ardından ince işçiliğine geçilmişti.

Tüm noktalara 7 dakikada müdahale

Bölge geneline hizmet verme kapasitesinin yanı sıra şehrin her yerine yaklaşık 7 dakikada ulaşarak olası vakalara müdahale edebilecek hale getirilmesi için yoğun mesai harcanan hizmet binası inşaatında elektrik ve doğalgaz başta olmak üzere iç tesisat çalışmalarına başlandı. 465 metrekare yapı alanı 460 metrekare yeşil alan, 108 metrekare su deposu olarak değerlendirilen, 10 araç kapasitesinin yanı sıra 6 idari oda, yemekhane, yatakhane, çavuş odası, teras, dinlenme odaları, mescit, spor salonları ve misafirhanenin bulunacağı hizmet binasının iç tesisat çalışmalarının da hızlı şekilde ve kısa sürede tamamlanarak, Düzce ve bölgeye hizmet vermesi planlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber