Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 03 Aralık 2020 - 18:58 Yorum: 0

İtfaiyeden "Engel olmayın yeter" klibi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Alaplı İtfaiye Müdürlüğü tarafından bir video hazırlanarak "Engel olmayın yeter" mesajı verildi.

İtfaiyeden 'Engel olmayın yeter' klibi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Alaplı İtfaiye Müdürlüğü tarafından bir video hazırlanarak "Engel olmayın yeter" mesajı verildi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye itfaiye müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle farkındalık oluşturabilmek amacıyla özel bir video hazırlandı. Bu kapsamda itfaiye eri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için düşüncelerini ve hislerini belirten bir video yayınlayan İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve Ekibi yayınladıkları videoda "Engel olmayın yeter" mesajını verdi.

Videoda engelli bireyler, hiçbir zaman pes edilmemesi gerektiği, her zaman mücadeleye devam edilmesi gerektiği gibi mesajlar veren İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve itfaiye erleri video paylaşımında "Engel olmayın yeter. (3 Aralık Dünya Engelliler Günü) Bir dakikalığına kendinizi onların yerine koyun" mesajını verdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber