Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Eylül 2016 - 19:53 Yorum: 0

İtfaiyeden gerçeği aratmayan kaza ve yangın tatbikatı

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, itfaiye haftası nedeniyle tatbikat gösterisi düzenledi.

İtfaiyeden gerçeği aratmayan kaza ve yangın tatbikatı

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, itfaiye haftası nedeniyle tatbikat gösterisi düzenledi. Tüp gaz yangınlarına, trafik kazalarına, ev yangınlarına ve çatı yangınlarına yapılan müdahaleler canlandırıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, itfaiye haftası etkinlikleri kapsamında Eğitim Merkezi'nde yangın, kurtarma ve kaza tatbikatı gerçekleştirdi. Akaryakıt yangınları ve kimyasal maddelere müdahaleler tatbik edildi. Yapılan etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Gökoğlan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Yenişehir ve Aktepe etüt salonundaki öğrenciler ve itfaiye ekipleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, araç ve ekipman bakımından olaylara karşı son derece güçlü ve donanımlı bir yapıya sahip olduklarını belirtti.

Eğitim alanının bahçesinde yapılan tatbikatta yüksek yer mahsur kalan vatandaşın kurtarılma anı canlandırdılar. Bir arabanın yanma anını canlandıran itfaiye ekipleri, araçlarının siren seslerini açarak anında müdahale ettiler. Bütün tatbikatlardan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, büyük alkış aldı.

Tatbikatların ardından 200 kişilik itfaiye eğitim merkezi ve spor salonunun açılışı yapıldı. Başkan Zolan ve beraberindeki heyetle, tüm spor salonunu gezerek, aletleri inceledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber