Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 17 Haziran 2020 - 08:38 Yorum: 0

İTO Başkanı Avdagiç’ten Pençe-Kaplan Operasyonu’na destek mesajı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç Pençe-Kaplan Operasyonu'na destek vererek, "Pençe-Kaplan Operasyonu, Devletimizin bulundukları her yeri teröristlere dar etmedeki...

İTO Başkanı Avdagiç’ten Pençe-Kaplan Operasyonu’na destek mesajı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç Pençe-Kaplan Operasyonu'na destek vererek, "Pençe-Kaplan Operasyonu, Devletimizin bulundukları her yeri teröristlere dar etmedeki kararlılığını göstermektedir" dedi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Pençe-Kaplan Operasyonu'na ilişkin, "Pençe-Kaplan Operasyonu, Devletimizin bulundukları her yeri teröristlere dar etmedeki kararlılığını göstermektedir" ifadesini kullandı. Avdagiç, Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesine düzenlenen "Pençe-Kaplan Operasyonu"na ilişkin açıklama yaptı.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, şunları kaydetti:

"Kahraman Ordumuza, Devletimizin bekasını ve vatanımızın bölünmezliğini korumak için Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde başlattığı Pençe-Kaplan Operasyonu'nda başarı ve muzafferiyetler diliyorum.

Pençe-Kaplan Operasyonu, Devletimizin bulundukları her yeri teröristlere dar etmedeki kararlılığını göstermektedir. Aynı şekilde devletimiz, meşru müdafaa hakkını, uluslararası hukukun kendine tanıdığı tüm imkanları kullanarak korumakta kararlıdır. Başkalarının bölgeye barış getirmesini beklemeden, daha önce olduğu gibi yine bu bölgede bizzat Devletimizin barışı ve huzuru tesis edeceğinden eminiz.

Türkiye'nin birçok alanda ve bölgede yürüttüğü mücadelenin başarıya ulaşması için kahraman askerlerimiz için dua ediyoruz. Allah yardımcıları olsun. Allah, devletimizi, ordumuzu ve milletimizi var etsin"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber