Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Ağustos 2016 - 16:43 Yorum: 0

İTSO üyelerine vergi affı anlatılacak

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren, 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair...

İTSO üyelerine vergi affı anlatılacak

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren, 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun hakkında üyelerini bilgilendirecek.

İTSO Başkanı Metin Anıl, 1 Eylül 2016 Perşembe günü saat 15.00'te İTSO Konferans Salonu'nda yapılacak toplantıda, çıkan kanun hakkında geniş bilgi verileceğini söyledi. Başkan Metin Anıl, sanayicilere İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, Belediye Mali Hizmetler Müdürü Emin Dündar, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Fatma Tekin ve İTSO Genel Sekreter Vekili Hakan İpek tarafından bilgi verileceğini kaydetti.

Oda üyelerine, yapılacak bilgilendirme toplantısına katılmaları çağrısında bulunan Metin Anıl, "Çıkan kanun, vergi dairesi, belediyeler başta olmak üzere çeşitli kamu kurumları ile oda ve borsalara borcu olanlar için önemli avantajlar sağlıyor. Üyelerimizden çeşitli vesileler ile ilgili kurumlara borcu olup ödeme güçlüğü çekenleri yakından ilgilendiren bu toplantıda kanunun bütün ayrıntıları anlatılacak. Kanundan yararlanmak isteyenlere başvuru yöntemleri anlatılacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber