Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

İTSO'dan Emniyet Müdürü Balcı'ya ziyeret

HATAY (AA) - İskenderun Ticaret ve Sanayi  Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı ve yönetim kurulu üyeleri yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamında ziyaret...

İTSO'dan Emniyet Müdürü Balcı'ya ziyeret

HATAY (AA) - İskenderun Ticaret ve Sanayi  Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı ve yönetim kurulu üyeleri yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamında ziyaret etti. 

Yılmaz, ziyarette, İskenderun'da huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında özverili bir şekilde çalışan emniyet dilediklerini söyledi. 

İTSO olarak emniyet teşkilatının projelerine destek olduklarını ifade eden Yılmaz, son olarak İskenderun, Belen ve Arsuz ilçe emniyet müdürlüklerine birer araç hibe ettiklerini kaydetti.

Emniyet'e her zaman kapılarının açık olduğunu dile getiren Yılmaz, yeni görevinde Zeki Balcı'ya başarılar diledi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı ise İTSO'nun yapmış olduğu yardımın emniyetin gücüne güç kattığını ifade etti.

İskenderun'un il düzeyinde bir yer olduğunu ifade eden Balcı, "Mevcut personellerimiz şehrimizde huzur ve güvenliğin sağlanması için  24 saat görevlerinin başındalar. Görev yaptığınız şehirde insanlar aileleriyle veya yalnız başına sokaklara çıkabiliyorlarsa o şehirde huzur ve güven vardır. Şehrimizde de bu huzur ortamı çok şükür mevcuttur. Bu huzur ve güvenliğin devamı noktasında tüm emniyet teşkilatımız özverili bir şekilde görev yapmaktadırlar" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber