Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 29 Temmuz 2016 - 15:33 Yorum: 0

İTSO’dan pazarlama semineri

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) üyelerine pazarlama teknikleri anlatıldı.

İTSO’dan pazarlama semineri

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) üyelerine pazarlama teknikleri anlatıldı.

"Çağdaş pazarlama" konulu seminere İTSO üyesi, firmaların pazarlama ve satış personelleri katıldı. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Çağatan Taşkın, "Pazarlama sürekli güncellenmesi gereken bir bilgisayar programına benzetilebilir. Güncellenmeyen bir bilgisayar programının yeni virüs ve casus programlarına karşı etkisiz kalması gibi, yeni teoriler, yaklaşımlar ya da yöntemler ile desteklenmeyen pazarlama, giderek artan ve çeşitlenen tüketici istek ve ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelir. Bundan dolayı günümüz pazarlama problemlerinin çözümü için pazarlama, psikoloji, sosyoloji, matematik ve hatta suni zekanın bir arada kullanılmas gerektirmektedir" dedi.

Dünyadaki değişim ve gelişiminin hızının baş döndürücü olduğunu ifade eden Taşkın, "Pazara her gün yeni bir ürün veya hizmet sunuluyor. Yeni oyuncular dahil oluyor. Rekabet ve yatırım maliyetleri gittikçe artıyor ama kârlılık düşüyor. Başarısız olanın hayatta kalma şansı yok. Hayatta kalmak için ilk gereken ezber bozmaktır Pazarlama odaklı iş yönetiminin yolu iyi bir strateji, planlama ve uygulama uzmanı olmaktan geçer. Pazarlama odaklı karar alabilen işletme sahibi ancak işini, yani markasını güvenli bir şekilde yarınlara taşıyabilir" şeklinde konuştu.

İTSO’dan pazarlama semineri

İTSO’dan pazarlama semineri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber