Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mayıs 2017 - 15:49 Yorum: 0

İvrindi’de kırsal mahallelerde su sorunu çözülüyor

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, kırsal mahallelerde su sorununa çözüm bulabilmek için su depolarının yapımına başlandı.

İvrindi’de kırsal mahallelerde su sorunu çözülüyor

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, kırsal mahallelerde su sorununa çözüm bulabilmek için su depolarının yapımına başlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Baski Genel Müdürlüğü 4 mahallede yüzer tonluk su depolarının yapımına başladı.

İlçeye bağlı Çarkacı, Büyükfındık, Topuzlar ve Çukurlar mahallerinde su depolarının yapımına başlanması vatandaşları sevindirdi. İlçeye 18 kilometre uzaklıktaki Çarkacı mahallesindeki Leylek Kayası yakınında depo yapımına devam eden ekibe destek olan Çarkacı Muhtarı Abdullah Demir, yapımına başlanan deponun yapılması ile su sıkıntısını giderileceğini söyledi. Depoların çok sağlıklı yapıldığını anlatan Muhtar Abdullah Demir, "Başta Büyukşehir Belediye Başkanı Edip Uğur olmak üzere Baski Genel Müdürü Mustafa Bayram ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bize desteğini eksik etmeyen İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar'dan Allah razı olsun. Su gibi aziz olsunlar" dedi.

İvrindi’de kırsal mahallelerde su sorunu çözülüyor

İvrindi’de kırsal mahallelerde su sorunu çözülüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber