Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:16 TransAnatolia tekstil ürünlerini moda tasarım bölümü öğrencileri tasarlayac...12:15 Eskişehir de toz taşımı ve gece saatlerin yer yer sis bekleniyor12:15 Başkan Zolan 1 günde 6 ilçeyi ziyaret etti12:15 Fatih’te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını de...12:14 Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"12:14 Bilecik’te duyarsız sürücüler yayaları çileden çıkarıyor12:14 5000 Evler “Özkan Çetinkaya” dedi12:14 Merkezefendi Belediyesi’nin iftar programı Başkarcı’da12:10 Dedektörle sit alanında define ararken suçüstü yakalandı12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2020 - 10:18 Yorum: 0

“İyi ki bizim başkanımızsınız"

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Mevlana Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parkta incelemelerde bulundu.

“İyi ki bizim başkanımızsınız'

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Mevlana Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parkta incelemelerde bulundu. Gezi esnasında bölge sakinlerinden büyük ilgi ve takdir gören Başkan Yalçın'a bir vatandaşın söylediği, "Talasla gurur duyuyorum, iyi ki bizim başkanımızsınız." sözleri dikkat çekti. Başkan Yalçın, burada yaptığı açıklamada parka belediye meclisi kararı gereği "Sağlık Çalışanları Parkı" adını vereceklerini söyledi.

Mevlana Mahallesi'nde Karasu ve Heves caddeleri ile Taslak Sokak arasında kalan kayalık alana yapılan parkı gezen Başkan Yalçın'a ilgi büyüktü. Gerek çocuklarla gerekse de bölgede yaşayan vatandaşlarla sohbet edip hal hatır soran Başkan Yalçın, yapılan çalışmalardan dolayı büyük övgü aldı. Başkan Yalçın, çocuklara da Nene Hatun ve Aziz Sancar'ın hayatını anlatan çizgi romanlar hediye ederek bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

"SAYENİZDE YEŞİL TALAS'A DÖNÜŞÜYOR"

Bölge sakinlerinden olduğunu ifade eden bir vatandaş Talas'ın yeniden yeşile büründüğüne dikkat çekerek, "Talas önceden yeşildi, sonra kayboldu. Şimdi sayenizde yeniden Yeşil Talas'a dönüşüyor. Çok teşekkür ederiz." derken hizmete giren parkta oturan kadınlar da, "Başkanım çok güzel bir park oldu. Allah razı olsun, gönül rahatlığı ile burada oturup dinleniyoruz." diye konuştu.

Gezi esnasında yolu sık sık kesilen ve övgü dolu sözler alan Başkan Yalçın'a bir vatandaşın söylediği sözler ise bir hayli dikkat çekiciydi. "İyi ki bizim başkanımızsınız." ifadesini kullanan bölge sakini, "Böyle bir park Türkiye'nin hiçbir yerinde yok. 10 numara park oldu. Allah razı olsun. Bunu yürekten söylüyorum. Türkiye'nin her tarafını gezdim, gerçekten Talas mükemmel. Türkiye'de en örnek kent. Allah sizden bin kere razı olsun. İyi ki bizim başkanımızsınız." değerlendirmesinde bulundu.

PARKIN ADI "SAĞLIK ÇALIŞANLARI" OLACAK

İnceleme gezisinin ardından açıklamalar yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, parka "Sağlık Çalışanları Parkı" adını vereceklerini belirterek, "Bugün Mevlana Mahallesi'nde çok farklı bir parktayız. Meclisimiz bu parkın adını "Sağlık Çalışanları Parkı" olarak onayladı. Öncelikle teşekkürün bir ifadesi olarak bu parkı sağlık çalışanlarımıza armağan ediyoruz. Bu parkın özelliği inişli çıkışlı, virajlı ve meyilli bir alandan oluşması ve bu haliyle 2 bin metre uzunluğunda çok güzel bir yürüyüş yolu içermesi. 7 bin metrekare alana sahip parkta yürüyüş yollarının yanında yeşil alanlar, spor sahaları ve oyun grupları yer alıyor. Ayrıca hayvanlar için doğal kayalıklardan oluşan barınma yerleri var. Bu park yaklaşık 15 bin kişiye hitap ediyor." dedi.

Doğal yapısı korunarak modern bir yürüyüş yoluna sahip parkta ayrıca pandemi şartlarına uygun imal edilmiş ayak basmalı çeşmeler de yer alıyor. Parkın sulama ve aydınlatma sistemleri ise cep telefonundan kontrolle yönlendirilebiliyor.

“İyi ki bizim başkanımızsınız"

“İyi ki bizim başkanımızsınız"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber