Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Siyaset 24 Mayıs 2018 - 16:18 Yorum: 0

İYİ Partili Karaçoban berber ve kuaför esnafının sorunlarını dinledi

İYİ Parti Manisa 2. sıra milletvekili adayı Gökhan Karaçoban, seçim çalışmaları kapsamında Manisa Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasını ziyaret ederek,...

İYİ Partili Karaçoban berber ve kuaför esnafının sorunlarını dinledi

İYİ Parti Manisa 2. sıra milletvekili adayı Gökhan Karaçoban, seçim çalışmaları kapsamında Manisa Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Manisa 2.sıra milletvekili adayı Gökhan Karaçoban, Manisa Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ali Bartu ve yönetimini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Karaçoban, kendilerini kabul ettikleri için Başkan Bartu ve yönetimine teşekkür ederek, berber ve kuaför esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerini söyledi. Karaçoban, "Bizler Türkiye'deki küçük esnaf ve sanatkarın düştüğü durumu hem genel merkezimiz olarak hem de belediye başkanlığından gelen ve esnafla iç içe olan biri olarak, çekilen sıkıntıların ne olduğunu ciğerlerimize kadar çok iyi biliyoruz. Onun için esnafımızın nasıl rahatlatılması ve huzura erdirilmesi konusunda çözümlerimizi inşallah bu ayın 30'unda açıklayacağımız manifestomuzda açıklayacağız. Şimdilik sürpriz olsun. Biz bu açıdan bugün toplumun belirli bir kesiminde üye sayısı olarak varlığını idame ettiren odanızı ziyaret etmekten büyük bir keyif aldık. Türkiye bir tıkanmışlığı yaşıyor. Bir çıkış arıyor. Malum muhalefet partileri çözüm olamadılar. Onun için de İYİ Parti'nin sahneye gelişi ve zamanlaması çok önemli. Bu yüzden bize karşı ciddi bir teveccüh var" dedi.

"Maliyetler çok yükseldi"

Milletvekili adayı Karaçoban'ın ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Manisa Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ali Bartu ise berber ve kuaför esnafının sorunlarını anlattı. Bartu, "Bizim gibi küçük esnafın durumu bu aralar çok kötü. Berber ve kuaförlerimizin sıkıntıları büyük. Geçen gün bir arkadaşımız dükkan açmak istedi. Çarşı kısımlarında, sokak arasında bile dükkan kiraları 6 bin ile 8 bin TL arasında değişiyor. Nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyoruz. Maliyetler çok yükseldi. Doların yükselmesinin de bunda payı var. Hala 2017'nin tarifesini kullanıyoruz. İnşallah bu sorunların çözümü konusunda umudumuzu sürdürüyoruz. Bazı kanunların çıkması gerekiyor" dedi.

Karaçoban, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası ziyareti sonrası çarşı merkezindeki esnaf ve kahvehaneleri de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Partili Karaçoban berber ve kuaför esnafının sorunlarını dinledi

İYİ Partili Karaçoban berber ve kuaför esnafının sorunlarını dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber