Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 15:28 Yorum: 0

İyilik-Der Malatya Temsilcisi Aslan: “Bu yılda vekalet kurban hizmeti veriyoruz"

İyilik-Der Malatya temsilcisi Mehmet Aslan, bu yılda Kurban Bayramında vekalet yolu ile bağış kabul ettiklerini belirterek hayırseverlerin desteklerini beklediklerini...

İyilik-Der Malatya Temsilcisi Aslan: “Bu yılda vekalet kurban hizmeti veriyoruz'

İyilik-Der Malatya temsilcisi Mehmet Aslan, bu yılda Kurban Bayramında vekalet yolu ile bağış kabul ettiklerini belirterek hayırseverlerin desteklerini beklediklerini söyledi.

Ülke genelinde 50'yi aşkın temsilciliği ile yardım projesi yürüten İyili-Der bu yılda Kurban Bayramında vekalet yolu ile kurban bağışı alıyor. Dünyada birçok ülkede kalıcı projelerle savaş mağdurları, yoksullar, kimsesizler, yetimler, yaşlılar ve daha birçok kitleye yardım faaliyetleri yürüten İyilik-Der'in "Paylaşınca hayat bayram olur" sloganıyla başlattığı vekalet kurban organizasyonu hakkında bilgiler veren derneğin Malatya Temsilcisi Mehmet Aslan, bu yılki kurban bedellerinin Afrika, Asya ülkeleri için 400 TL, Türkiye, Suriye, Arakan ve Balkanlar için 650 TL, Filistin ve Gazze için ise bin 100 TL olarak belirlendiğini söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban organizasyonları ile dünyanın dört bir yanında vekaletlerin alındığını kaydeden Aslan her yıl olduğu gibi bu yılda Malatyalı hayırseverlerin desteklerini beklediklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber