Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:43 Yorum: 0

İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı;

Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı, Bolu Belediyesi Erkek Konuk Evi'nde kalan üniversiteli gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı;

Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı, Bolu Belediyesi Erkek Konuk Evi'nde kalan üniversiteli gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan'ın da yer aldığı etkinlikte konuşan Subaşı, gençlere izcilik ile ilgili bilgiler vermenin yanı sıra Bolu'da okuyacakları için şanslı olduklarını da söyledi.

Bolu Belediyesi Erkek Konukevi'nde kalan üniversiteli gençlere, Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan ve Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert'in de yer aldığı ziyarette Federasyon Başkanı Subaşı, öğrencilerle uzun uzun sohbet etti.

Etkinlikte ilk olarak kısa bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, "Bugün aramızda çok değerli bir arkadaşımız Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı var. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz, bugün yoğun programı sebebiyle aramızda bulunamadı ama hem Hasan Bey'e hem sizlere çok selamı var. Bundan sonraki başka bir buluşmada sizlerle bir araya gelmek istediğini belirtti" dedi.

"Bolu Dünya'nın en güzel yeri"

Hasan Dinçer Subaşı, "Bunu laf olsun diye de söylemiyorum çünkü Dünya'nın hemen hemen yarısını gezdim ve gördüm. Gözlemlerim ve izlenimlerim sonucu dünyada gördüğüm en güzel yerin Bolu olduğunu söylüyorum. Ben Bolulu değilim ama benim Bolu'da bir yayla evim var. Ben Alpler "de de ev sahibi olabilirdim ama Bolu'yu seçtim. Belki diyebilirsiniz Bolu'dan daha güzel, manzarası harika, daha yeşil yerler var. Olabilir ama Bolu'yu tabiatının yanı sıra en güzel yer yapan diğer başka bir özelliği de insanı" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber