Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 12:08 Yorum: 0

İzmek yeni dönem kurs kayıtları başladı

İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarının 2016-2017 eğitim öğretim...

İzmek yeni dönem kurs kayıtları başladı

İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarının 2016-2017 eğitim öğretim dönemi için kurs kayıtları başladı.

İZMEK yeni sezon kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 Cuma günü olduğunu belirten belediye yetkilileri, vatandaşların kayıtlarını İZMEK Kurs Merkezi, Hanımeli, Alikahya, Yenidoğan, Çukurbağ, Necip Fazıl Kısakürek, Kuruçeşme, Necati Gençoğlu kültür merkezleri ile Akmeşe Mahalle Konağına ve tüm mahalle muhtarlıklarında yaptırabileceklerini belirttiler.

Kurslarda, mesleki derslerden, sosyal kültürel derslere, dil derslerine, müzik derslerine, bilgisayar derslerine kadar herkesin ihtiyacına cevap verebilecek tüm branşlar yer alıyor. Başvuru için gerekli olan belgelerin kimlik fotokopisi, öğrenim belgesi fotokopisi olduğunu belirten yetkililer, bilgi almak isteyenlerin 318 00 10 ve 318 00 00 dâhili 2700-2701-2702 no lu telefonu arayarak bilgi alabileceklerini hatırlattılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber