Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Aralık 2014 - 18:48 Yorum: 0

İzmir Başarı Spor Kulübünden Silopi'li öğrencilere yardım

ŞIRNAK (AA) -  İzmir Başarı Spor Kulübü tarafından Silopi'nin Ceylan köyündeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye, oyuncak ve giyim ürünlerinden oluşan yardım mazemeleri gönderildi.İzmir...

İzmir Başarı Spor Kulübünden Silopi'li öğrencilere yardım

ŞIRNAK (AA) -  İzmir Başarı Spor Kulübü tarafından Silopi'nin Ceylan köyündeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye, oyuncak ve giyim ürünlerinden oluşan yardım mazemeleri gönderildi.

İzmir Başarı Spor Kulübü Kurucusu Enver Yılmaz ve eğitmen Necmettin Üce, beraberlerinde getirdikleri 18 kolilik yardım malzemelerini Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu Müdürü Aydın Vural’a teslim etti.

Malzemelerin dağıtımı sonrası açıklama yapan Yılmaz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl kendilerine bir kardeş okul belirlediklerini ve yardım yaptıklarını söyledi.

Geçen yıl Ağrı Doğubeyazıt Kemal Paşa ilk ve Ortaokuluna yardım yaptıklarını ve onlara yardımda bulunduklarını ifade eden Yılmaz, “ Bu sene Ceylan Köyü ilk ve Ortaokulunu kendimize kardeş okul belirledik. Üyelerimiz, sporcularımız ve velilerimizin yaptıkları katkılarla toplam 18 çuvallık giyim, oyuncak, kırtasiye malzemelerini Ceylan Köyü ilk ve Ortaokulu öğrencileri ile buluşturduk" dedi.

Okul Müdürü Vural da, yapılan bu yardımdan çok memnun olduğunu belirterek, öğrencilerin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için sosyal medyada çeşitli çağrılar yaptığını ve bu çağrıya en somut cevabın İzmir Başarı Spor Kulübü'nden geldiğini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber