Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Nisan 2015 - 13:38 Yorum: 0

"İzmir Cup"a doğru

12 Yaş Altı futbol takımının katılacağı turnuvanın ilk günü 120 müsabaka oynanacak

'İzmir Cup'a doğru

İZMİR (AA) - Altınordu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 3-5 Nisan'da, 12 Yaş Altı futbol takımlarının katılımıyla düzenlenecek "U12 İzmir Cup"ın ilk gününde 120 müsabaka oynanacak.

Altınordu Kulübü'nden yapılan açıklamada, toplam 21 ülkeden 48 takımın katılacağı turnuvaya katılacak ekiplerin toplam 111 bin 462 kilometre yol kat edecekleri belirtildi.

Turnuvaya en uzaktan gelecek ekip Avustralyalı Amity College'ın 15 bin 462 kilometrelik yolculuğun ardından İzmir'e ulaşacağı bildirildi.

Juventus, Paris Saint Germain, Roma, Porto, Dinamo Kiev, Sheffield United, AEK, Athletic Bilbao ve Werder Bremen gibi Avrupa futbolunun en tanınmış kulüplerinin de mücadele edeceği "U12 İzmir Cup"a katılacak ekipler 2 Nisan Perşembe gününden itibaren turnuvanın yapılacağı Altınordu Selçuk-Efes Tesisleri’ne yakın mesafede bulunan Kuşadası'ndaki iki otele yerleşecek.

Turnuvada heyecan 3 Nisan Cuma günü saat 08.00'de oynanacak müsabakalarla başlayacak. İlk gün 120 müsabakanın yapılacağı turnuvada ilk olarak 8 ayrı grupta Altınordu-1860 Münih, Beşiktaş-Bucaspor, Galatasaray-Ariston Ruse, Fenerbahçe-Nordsjaelland, Nürnberg-Admira Wacker, Kasımpaşa-Werden Bremen ve Borussia Mönchengladbach-Gabala maçları oynanacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber