Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ağustos 2016 - 13:18 Yorum: 0

İzmir Fuarı’nda Karadeniz rüzgarı esiyor

Bu yıl 85'incisi düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında, Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu'nun (KADEKON) ev sahipliği yaptığı ve İZFAR Organizasyon...

İzmir Fuarı’nda Karadeniz rüzgarı esiyor

Bu yıl 85'incisi düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında, Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu'nun (KADEKON) ev sahipliği yaptığı ve İZFAR Organizasyon tarafından düzenlenen Ege Karadeniz Festivali başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ'ın katkıları ve Konak Belediyesi'nin işbirliğiyle organize edilen festival, fuar boyunca ziyaretçileri Karadeniz ile buluşturuyor.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon illeri Valilik Kültür Turizm Müdürlükleri ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, İzmir Fuarı 3. Holl'de ziyaretçilerle buluşurken, çeşitli illerinden gelen eşsiz lezzetler ise, Yöresel Yemekler Alanı'nda ilgililere sunuluyor. Hem lezzet hem eğlence dolu festival, Karadeniz ve Ege'nin yöresel halk dansları ve müzikleri ile renkleniyor. Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Üçetek Kültür Sanat Halk Oyunları Derneği, Torbalı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve GAFEM Halk Oyunları Derneği'nin danslarıyla şenlenen festival, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları ile fuar süresince devam edecek.

İzmir Fuarı’nda Karadeniz rüzgarı esiyor

İzmir Fuarı’nda Karadeniz rüzgarı esiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber