Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 12:58 Yorum: 0

İzmir Fuarının onur konuğu Manisa, gözdesi Alaşehir olacak

Bu yıl 85'inci kez gerçekleştirilecek olan ve 26 Ağustos'ta başlayıp 4 Eylül'e kadar sürecek İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu Manisa olacak.

İzmir Fuarının onur konuğu Manisa, gözdesi Alaşehir olacak

Bu yıl 85'inci kez gerçekleştirilecek olan ve 26 Ağustos'ta başlayıp 4 Eylül'e kadar sürecek İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu Manisa olacak. 17 ilçeyle birlikte fuar alanında yaklaşık 2 bin metrekarelik alanda yer alacak olan Manisa bölümünün en gözde stantlarından birinin de Alaşehir olması bekleniyor.

Bu yıl kapılarını 85'inci kez açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarının onur konuğu olan Manisa, 17 ilçesiyle 2 bin metrekarelik bir alanda tanıtım yapma fırsatı bulacak. Fuar alanındaki stantta Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken ilçe belediyeleri de Manisa'yı en iyi şekilde temsil etmek için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Medeniyetlerin Kesiştiği Şehir Alaşehir

Gerek tarımı, gerek tarihi, gerekse jeotermal enerji kaynaklarıyla Manisa'nın hızla gelişen ve büyüyen ilçelerinden biri olan Alaşehir ilçesi de "Medeniyetlerin kesişiminde Philadelphia'dan ÂLÂ Şehir'e" sloganıyla İzmir Fuarında tanıtım atağı gerçekleştirecek. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin ön plana çıkarılacağı stantta içlerinde Alaşehir'in ünlü maden suyu ve sultaniye üzümlerinin yer alacağı yaklaşık 5 bin kutu hediyenin standa gelen ziyaretçilere dağıtılacağını belirtti. İzmir Fuarının gerek Alaşehir gerekse Manisa için önemli bir tanıtım imkanı olacağına işaret eden Başkan Karaçoban fuarda Alaşehir'in hem tarihi hem de doğal güzelliklerinin ön plana çıkarılacağını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber