Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Haziran 2021 - 20:53 Yorum: 0

İzmir merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonunda 5 kişi tutuklandı

İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile göçmenlerin yasa dışı yollardan yurt dışına geçişini organize ettikleri ileri sürülen 7...

İzmir merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonunda 5 kişi tutuklandı

İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile göçmenlerin yasa dışı yollardan yurt dışına geçişini organize ettikleri ileri sürülen 7 şüpheliden 5'i tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmenlerin yasa dışı yollardan yurt dışına geçişini organize ettiği ileri sürülen şüphelilere yönelik geçtiğimiz 22 Haziran tarihinde operasyon düzenledi. İzmir merkezli Konya ve Kocaeli illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 7 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber