Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 13 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden 8 bin kişiye iş fırsatı

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nün fidanlıklarda ve mesir yerlerinde çalıştırmak üzere 8 bin kişinin istihdam edeceği bildirildi

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden 8 bin kişiye iş fırsatı

İZMİR (AA) - İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nün fidanlıklarda ve mesir yerlerinde çalıştırmak üzere 8 bin kişinin istihdam edeceği bildirildi. 

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ile İŞ-KUR İzmir ve Manisa İl Müdürlükleri arasında imzalanan protokol gereği, orman bölge müdürlüğünün İzmir ve Manisa'daki fidanlıklarında, mesire yerlerinde, orman alanlarında 8 bin kişi işe alınacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İzmir Orman Bölge Müdürü Vekili Muhsin Köse, 8 bin kişinin 6 ay boyunca mesire yerlerinin temizliğinde ve ağaçlandırma çalışmalarında görev alacağını söyledi. 

Manisa için 3 bin, İzmir için de 5 bin kişiye iş vermeyi planladıklarını kaydeden Köse, başvuruların bugünden itibaren il merkezlerindeki orman işletme müdürlüklerine ya da ilçelerdeki orman işletme şefliklerine yapılacağını belirtti. 

Köse, başvurusu değerlendirilenlerin 1 Nisan'dan itibaren işe başlayacağını, başvuru sahiplerinin ikamet adreslerine göre çalışma yerlerinin belirleneceğini, mesleki niteliklerinin geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılması için geliştirilen projelere her zaman destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber