Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2014 - 14:43 Yorum: 0

İzmir Şehri'ne Katkı Ödülü Nail Özkardeş'in

İZMİR (AA) - İzmir Ticaret Odası (İZTO) tarafından her yıl İzmir’in ekonomik, kültürel, sosyal hayatına katkı yapan kişi veya kurumlara verilen "İzmir Şehri’ne Katkı Ödülü"nün...

İzmir Şehri'ne Katkı Ödülü Nail Özkardeş'in

İZMİR (AA) - İzmir Ticaret Odası (İZTO) tarafından her yıl İzmir’in ekonomik, kültürel, sosyal hayatına katkı yapan kişi veya kurumlara verilen "İzmir Şehri’ne Katkı Ödülü"nün bu yıl İşadamı Nail Özkardeş'e verileceği bildirildi.

İZTO'dan yapılan açıklamada, 1985 yılından bu yana gelenekselleşen ödülün bu yıl 18. defa verileceği belirtildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir’in ekonomik, kültürel ve sosyal yaşamına katkı sağlayan, yurtiçi ve yurtdışında tanıtımını yapan kişi veya kuruluşlara verilen İzmir Şehri’ne Katkı Ödülü ile hangi alanda olursa olsun İzmir’de taş üstüne taş koyan, kentin sesini duyuran kişilere destek olmak istediklerini söyledi.

Ödülün daha önce Göztepe Spor Kulübü’nden Zuhal Yorgancıoğlu'na, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'dan Sezen Aksu'ya kadar çok geniş bir yelpazedeki kişi ve kurumlara verildiğini hatırlatan Demirtaş, bu yılki ödülü işadamı Nail Özkardeş'e verme kararı aldıklarını belirtti. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber