Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

İzmir Team, İEF’deki şovlarıyla yürek hoplattı

Uluslararası dereceler elde eden ve Türkiye şampiyonluğu bulunan İzmir Team ekibi yaptıkları extreme gösterilerle İzmir Enternasyonel Fuarı'na gelen ziyaretçilerin...

İzmir Team, İEF’deki şovlarıyla yürek hoplattı

Uluslararası dereceler elde eden ve Türkiye şampiyonluğu bulunan İzmir Team ekibi yaptıkları extreme gösterilerle İzmir Enternasyonel Fuarı'na gelen ziyaretçilerin yüreklerini ağzına getiriyor.

Türkiye'de sayılı olan ve bisiklet-paten ile bir pistin üzerinde yükselme , takla gibi adrenalin dolu gösterilerle izleyenleri şaşırtan İzmir Team, İzmir Fuarı'nda gösterilerine devam ediyor.

Her gün binlerce kişinin izlediği ekibin direktörü İzmir'de ilk defa böyle bir ekip olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Biz yurt dışından gelmiyoruz, bir nevi Türk usulü olarak buradayız. Bisiklet ve paten üzerine kurulu adrenalini yaşatıyoruz. Bisiklet ve patenle kayarken yükselme hareketlerimiz var ve her defasında daha yüksek rekorlar kırmaya çalışıyoruz. Bisikletin üzerinde taklalar atıp rekor denemeleri yapıyoruz. Türkiye'de bu hareketleri yapan elbette var ancak bu kadar dar pistte bu parkuru kullanabilen sadece 3 patenci var. Parkur çok zor herhangi bir riski affetmiyor. Riskli hareketler ancak kasksız ve korumasız çıkmıyoruz. Harika bir ilgi var. İzmir Team deyince yabancı sanıyorlar, Türk olduğumuzu görünce şaşırıyorlar. İlgi her geçen gün artıyor."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber