Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 10 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

İzmir Valiliğinin basın açıklamalarıyla ilgili kararı

HKP üyesi bir grup, İzmir Valiliğinin basın açıklamalarıyla ilgili kararının iptali ve yürütmesinin durdurulması için idare mahkemesine başvurdu

İzmir Valiliğinin basın açıklamalarıyla ilgili kararı

İZMİR (AA) – Halkın Kurtulluşu Partisi  (HKP) üyesi bir grup, İzmir Valiliğinin, basın açıklamalarına ilişkin kararının iptali için başvuruda bulundu.

Grup, idare mahkemesine dilekçe vermeden önce İzmir Adliyesi C Blok önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını okuyan HKP Genel Sekreter Yardımcısı avukat Tacettin Çolak, kararla neredeyse İzmir’in her yerinde barışçıl toplantılara yasak konulduğunu savundu.

Basın açıklamasının ardından Çolak ve parti üyesi grup, kararın iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle İzmir Nöbetçi İdare Mahkemesi'ne dava dilekçesini verdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber