Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Mayıs 2016 - 08:58 Yorum: 0

İzmir’de Altı Yaşındaki İbrahim’i Arama Çalışmasına Ara Verildi

İzmir'in Aliağa ilçesinde, evinin önünde oynayan altı yaşındaki zihinsel engelli çocuğun kaybolmasının ardından AFAD ve jandarma ekiplerinin de arasında...

İzmir’de Altı Yaşındaki İbrahim’i Arama Çalışmasına Ara Verildi

İzmir'in Aliağa ilçesinde, evinin önünde oynayan altı yaşındaki zihinsel engelli çocuğun kaybolmasının ardından AFAD ve jandarma ekiplerinin de arasında bulunduğu 100 kişilik ekip ormanlık alana dağılarak arama yaptı. Manisa ve İzmir'den Akut, Manisa İHH (insani yardım vakfı) ekiplerinin yanı sıra İzmir Emniyet Müdürlüğü iz takip köpeği, 2 askeri, 1'i polis helikopteri katıldı. Havadan destekli arama akşama kadar sürdü; ama İbrahim'in izine rastlanılamadı.

Manisa'nın Köprübaşı köyüne gerekli bir evrak almak için giden anne Dilek Akçay da haberi duyar duymaz annesi ile birlikte Karakuzu mahallesine geldi. Oğlu İbrahim'in kaybolmasından dolayı perişan olan Dilek Akçay, bugüne kadar oğlunun hiç kaybolmadığını yanlarından ayrılmadığını söyledi.

Çocuğu arama çalışmalarını takip eden Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz ve aramalara katılan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar aile ile görüşüp aramaların dikkatli bir şekilde itina ile yapıldığını belirterek moral verdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'na bağlı ekipler, vatandaşlardan oluşan ekipler, 6 yaşındaki İbrahim'in izine rastlayamadı. Gece görüşünün elverişli olmayacağından dolayı saat 22.00 de arama çalışmasına ara verdiler. Yetkililer aramaların devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber