Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Ocak 2015 - 21:28 Yorum: 0

İzmir'de balıkçı barınağı denetimi

Seferden men kararı alınmasına rağmen yasa dışı olarak avcılık faaliyetlerine devam ettiği tespit edilen 6 tekne ile yasa dışı avcılıkta kullanıldığı belirlenen 12 trol takımına el konuldu

İzmir'de balıkçı barınağı denetimi

İZMİR (AA) - İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen balıkçı barınağı denetiminde, seferden men kararı alınmasına rağmen yasa dışı olarak avcılık faaliyetlerine devam ettiği tespit edilen 6 tekne ile yasa dışı avcılıkta kullanıldığı belirlenen 12 trol takımına el konuldu.

İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yasa dışı avcılıkla mücadele kapsamında Güzelbahçe 2'nci Balıkçı Barınağı'nda denetim yapıldığı bildirildi.

İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı ve İzmir Liman Başkanlığı ekiplerinin karadan, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığına bağlı Sahil Güvenlik botları ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Liman Şube Müdürlüğü botlarının denizden katıldığı denetimde, seferden men kararı alınmasına rağmen yasa dışı olarak avcılık faaliyetlerine devam ettiği tespit edilen 6 tekne ile yasa dışı avcılıkta kullanıldığı belirlenen 12 trol takımına el konuldu. 

Denetimde kurallara uymadığı tespit edilen 3 kişiye 5 bin 275 lira idari para cezası uygulandı, bir balıkçı gemisine ait su ürünleri ruhsat tezkeresi iptal edildi.

Ekipler, kurallara aykırı avlandığı tespit edilen 19 kasa çeşitli su ürününe de el koydu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber