Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Eylül 2014 - 23:38 Yorum: 0

İzmir'de cinayet

İnşaat mühendisi, evinde bıçaklanarak öldürülmüş ve cesedi yakılmış halde bulundu

İzmir'de cinayet

İZMİR (AA) - İzmir'de kendisinden haber alınamayan inşaat mühendisi, evinde bıçaklanarak öldürülmüş ve cesedi yakılmış halde bulundu.

Güzelbahçe Belediyesi'nde inşaat mühendisi olarak çalışan Tarık Türkmen'in (38) bugün işe gitmemesi üzerine belediyeden bir görevli yakınlarına haber verdi.  

Türkmen'in ablası Nuray Türkmen, Seferihisar'da yaşayan babasını arayarak kardeşinin İzmir'de kaldığı adresi öğrendi. Evka-3 semti 127/5 Sokak'taki eve giden Nuray Türkmen, açık olan kapıdan içeri girdiğinde kardeşinin yanmış cesedi ile karşılaştı.

Türkmen'in haber vermesi üzerine olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Tarık Türkmen'in sırtından dört, göğsünden bir kez bıçaklandıktan sonra cesedinin yakıldığını tespit etti.

Türkmen'in iki evi bulunduğu, Evka-3 semtindeki evine Cumartesi geldiği, komşularının aynı gece evden sesler duyduğu belirtildi. 

Polis, Tarık Türkmen'in cep telefonunu ile çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Türkmen'in cesedi incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber