Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 05 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

İzmir'de cinayet

Kaldığı Ödemiş M Tipi Cezaevi'nden izin alarak çıktıktan sonra, evde karısını tabancayla vurarak öldüren kişi, Ödemiş ilçesinde yakalanarak cezaevine gönderildi

İzmir'de cinayet

İZMİR (AA) - Tire ilçesinde cezaevinden bir haftalık izinle çıkan ve market işletmecisi karısını öldüren kişi, Ödemiş ilçesinde yakalanarak cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Tire ilçesinde market işleten G.O. evinde tartıştığı eşi U.O. tarafından başından tabancayla vuruldu.

G.O, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Ödemiş M Tipi Cezaevi'nden bir haftalık izne ayrıldığı tespit edilen U.O. ise kiralık araçla kaçarak izini kaybettirdi. 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, U.O'yu yakalamak için çevre yollarda önlem aldı ve geniş çaplı operasyon başlattı. 

 Yapılan araştırmalarda U.O'nun uçak bileti aldığı ve olay sonrasında uçuş saatinde değişiklik yaptığı tespit edildi.

Ayrıca kamera kayıtlarında yapılan incelemede, U.O'nun kullandığı araç da Ödemiş ilçe merkezinde terk edilmiş halde bulundu, şüphelinin de ticari taksiyle bölgeden ayrıldığı anlaşıldı.

Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucunda U.O, Ödemiş ilçe merkezinde bir işletmede yakalandı.

Adli makamlara sevki yapılan U.O, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ödemiş Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber