Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 00:13 Yorum: 0

İzmir'de cinayet

İZMİR (AA) - Konak ilçesinde, parkta köpeğini gezdiren bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.Alınan bilgiye göre, İsmail Alay (28), köpeğini gezdirmek için akşam saatlerinde Barbaros Mahallesi...

İzmir'de cinayet

İZMİR (AA) - Konak ilçesinde, parkta köpeğini gezdiren bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, İsmail Alay (28), köpeğini gezdirmek için akşam saatlerinde Barbaros Mahallesi Muhtarlığı parkına gitti.

Alay, burada tartıştığı kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından bıçaklandı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri Alay'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.   

Mahalle sakinlerinden Şehmus Kaya, Alay'ı tanıdığını ifade ederek, "İyi bir çocuktu. Köpeği de elimizde büyüdü sayılır. Kimse sahiplenmezse biz köpeğe bakarız" dedi.

"Zeyna" adlı köpeğin parkta uzun süre sahibini beklediği gözlendi. 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber