Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Ağustos 2022 - 13:37 Yorum: 0

İzmir’de erkek arkadaşı tarafından silahla vurulan kadın yaralandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde sokak ortasında erkek arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğrayan kadın hastanede tedavi altına alındı.

İzmir’de erkek arkadaşı tarafından silahla vurulan kadın yaralandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde sokak ortasında erkek arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğrayan kadın hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay dün akşam saatlerinde Dedebaşı Mahallesi 6152 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gül İ. (37) ve erkek arkadaşı olduğu öğrenilen M.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından M.B., belinden çıkardığı tabancasıyla kadına ateş açarak olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sırtından vurulan kadın, sağlık ekipleri tarafından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gül İ.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan olayın ardından kaçan M.B., bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber