Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Eylül 2016 - 05:33 Yorum: 0

İzmir’de FETÖ’den 32 kişi tutuklandı

İzmir'de, Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik açılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 39 kişiden 32'si çıkarıldıkları...

İzmir’de FETÖ’den 32 kişi tutuklandı

İzmir'de, Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik açılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 39 kişiden 32'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla 39 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 37 şüpheliden aralarında emniyet mensubu ve askerlerin de bulunduğu 32 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında bulunan ve daha önce görevlerinden uzaklaştırılan Vali Yardımcısı Ufuk S. ve Menderes Kaymakamı Ahmet Ufuk H., dosyadaki eksiklikleri nedeniyle tekrar İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 4 zanlı ve Avukat Ahmet Ç. ise mahkemece haklarında yurt dışı yasağı uygulanarak, serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber