Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 18:08 Yorum: 0

İzmir'de hırsızlık iddiası

Urla ilçesinde 4 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi olarak gözaltına alınan yaşı küçük 5 kişiden 3'ü tutuklandı

İzmir'de hırsızlık iddiası

İZMİR (AA) - Urla ilçesinde meydana gelen 4 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi oldukları iddiasıyla yakalanan yaşı küçük 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Altıntaş, Yelaltı, Atatürk ve Camiatik Mahalleleri'nde meydana gelen hırsızlık olaylarını araştıran Urla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli E.S, H.Ö, O.K, U.D ve E.K'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda arama yapan ekipler, çalınan motosiklet, 20 bıçak ve bir balta sahiplerine teslim edildi. Şüphelilerin bir evin kümesinden ise 10 bin lira değerinde 20 güvercin çaldıkları, bir evin bahçesindeki tekne motorunu çalmaya teşebbüs ettikleri iddia edildi. 

Şüphelilerin, değişik suçlardan birden fazla kaydının bulunduğu bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen suça sürüklenen şüpheli çocuklardan H.Ö. ve O.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, U.D, E.K. ve E.S. tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber