Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Aralık 2014 - 20:23 Yorum: 0

İzmir'de iki katlı binada çökme

Konak'ta spot mağazalarının depo olarak kullandığı iki katlı binanın çatısı ve üst katı çöktü

İzmir'de iki katlı binada çökme

İZMİR (AA) - Konak ilçesinde, spot mağazalarının depo olarak kullandığı iki katlı binanın çatısı ve üst katı çöktü, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İkiçeşmelik semti 840 Sokak'taki iki katlı eski binada çökme meydana geldi.

Olay sırasında kimsenin bulunmadığı binanın üst katının kullanılmadığı, alt katının ise spot mağazalarının deposu olarak kullanıldığı öğrenildi.

Binanın önüne kurduğu manav tezgahında meyve satan 65 yaşındaki Ramazan Çelik, olayın yatsı ezanından sonra, namaz kılmak için evine gittiği sırada yaşandığını, komşuların haber vermesi üzerine sokağa geldiğini anlattı. Maddi zararının olduğunu belirten Çelik, olayda can kaybı ya da yaralanma olmamasına sevindiğini ifade etti.

Çökme olan binanın karşısındaki binada yaşayan Muhiyettin Manop (54) ise bölgede çok sayıda yıkılma riskli taşıyan eski bina olduğuna dikkati çekerek, korku içinde yaşadıklarını söyledi. Manop, binaların sağlamlaştırılmasını ya da kontrollü yıkılmasını istediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber