Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Şubat 2022 - 11:33 Yorum: 0

İzmir’de jandarmadan düzensiz göçle mücadele uygulaması

İzmir'de jandarma ekipleri tarafından "Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması" gerçekleştirildi.

İzmir’de jandarmadan düzensiz göçle mücadele uygulaması

İzmir'de jandarma ekipleri tarafından "Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması" gerçekleştirildi. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan 21 şüpheli yakalanırken, kanunlara uymayan 3 yabancı uyruklu kişiye cezai işlem uygulandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 24 Şubat tarihinde il genelinde "Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması" gerçekleştirdi. 180 noktada 159 ekip ve 493 personel ile gerçekleştirilen denetimlerde, 7 bin 288 kişi sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranması bulunan 21 şüpheli gözaltına alındı. Uygulamalarda 1 yabancı uyruklu kişiye ve işletme sahibine, "6458 Sayılı Uluslararası Koruma Kanunu ve 6735 Sayılı Uluslararası İşgücü Kanuna Muhalefetten", 2 yabancı uyruklu kişiye ise "İkamet İlini İzinsiz Terk Etmekten" idari yaptırım uygulandı.

Öte yandan uygulamada, 406 umuma açık yer ile 228 metruk binanın kontrolü yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber