Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Eylül 2019 - 11:48 Yorum: 0

İzmir’de kaçak alkol ve tütün operasyonu

İzmir Menemen'de düzenlenen kaçak alkol ve tütün operasyonu kapsamında yaklaşık 7 bin 700 litre etil alkol, 3 bin kilo tütün ve paketleme ile şişelemede...

İzmir’de kaçak alkol ve tütün operasyonu

İzmir Menemen'de düzenlenen kaçak alkol ve tütün operasyonu kapsamında yaklaşık 7 bin 700 litre etil alkol, 3 bin kilo tütün ve paketleme ile şişelemede kullanılacak ekipmanlar ele geçirildi.

İzmir'in Menemen ilçesinde, Menemen Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan kaçak alkol ve tütün operasyonunda yaklaşık 7 bin 700 litre etil alkol, 3 bin kilo tütün ve paketleme ile şişelemede kullanılacak ekipmanlar ele geçirildi. Ayrıca aynı operasyonda çok miktarda kaçak nargile tütünü de ele geçirilirken 2'si yabancı uyruklu 5 şahıs gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber