Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Temmuz 2017 - 17:18 Yorum: 0

İzmir’de kaçak içki operasyonu

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İzmir'de alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğinin önlenmesine yönelik yapılan...

İzmir’de kaçak içki operasyonu

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İzmir'de alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğinin önlenmesine yönelik yapılan iki ayrı operasyonla 3 kişi yakalandı.

İzmir genelinde alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, geçen cumartesi Bornova ilçesinde bir iş yerinde yapılan aramada, 200 şişe kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili olarak İ.Ç. (62) yakalandı. Geçen pazar günü ise Konak ilçesinde, bir evde ve bir kamyonette yapılan aramada 310 şişe sahte içki, 245 adet fotokopi TAPDK bandrolü ve 2 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili E.B. (32) ve M.Ş. (40) yakalandı.

Her iki olayda yakalanan İ.Ç., E.B. ve M.Ş., 5607 sayılı Kanun kapsamında ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakıldı. Ele geçirilen toplam 510 şişe sahte ve kaçak içkilerin piyasa değerinin yaklaşık 35 bin TL olduğu, engel olunan kamu zararının ise yaklaşık 29 bin TL olduğu bildirildi.

İzmir’de kaçak içki operasyonu

İzmir’de kaçak içki operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber