Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mayıs 2018 - 12:38 Yorum: 0

İzmir’de milletvekili adaylarını buluşturan iftar yemeği

İzmir'de Kuran'a Hizmet Derneği ve Karabağlar Sivas Yigidolar Derneği iş birliğinde düzenlenen iftar programı, AK Parti ve MHP'li milletvekili adaylarını...

İzmir’de milletvekili adaylarını buluşturan iftar yemeği

İzmir'de Kuran'a Hizmet Derneği ve Karabağlar Sivas Yigidolar Derneği iş birliğinde düzenlenen iftar programı, AK Parti ve MHP'li milletvekili adaylarını aynı masada buluşturdu.

İftar programına AK Parti ve MHP'nin İzmir milletvekili adaylarının yanı sıra İzmir İl Dernekler Müdürü Turgay Esen, Buca Müftüsü Muharrem Gül, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri katıldı. Program, Hafız Abdurrahim Az Hoca'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İhsan İlahi Grubu sahne aldı. Daha sonra Buca Müftüsü Muharrem Gül Hoca tarafından kısa bir konuşma ve iftar duası yapıldı. İftar yemeğinin ardından Kuran'a Hizmet Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin tarafından yemek duası ve Karabağlar Sivas Yiğidolar Derneği Başkanı Üzeyir Urhan selamlama konuşması yaptı. Program Kuran-ı Kerim okunması ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber